1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak na stałe odłączyć slima od neta WAŻNE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mata10, Listopad 22, 2011.

  1. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    Witam, dzisiaj mojego slima odebrałem z przeróbki i naszczęście go od czwartku nie podpinałem do neta. I tak wifi w domu mam 7dni 24h a jak to każde użądzenie z wifi jak wykryje wifi i zna hasło od razu się z nim połączy. nie chce żeby mi się ściągnęło dae.bin nie wiem co teraz zrobić. nie chcę na okrągło jak idę grać wyłączać wifi bo to jest bez sensu. nie wiem czy w ostateczności to coś da jak usunę wszystkie dotychczasowe konta które miały dostęp do liva. ok ale xbox i tak będzie mniał dostęp do neta. w ostateczności zmienie hasło ale bardziej mi zależy żeby wyłączyć karte sieciową. POMOCY!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    wystarczy, że nie będziesz korzystał z profilu xbl.
     
  4. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    w dashu zakładka ustawienia filtra rodzinnego,dostęp do usługi xbl ustawiasz na zablokowany,robisz hasło na potwierdzenie.

    //
    zabezpieczenie konsoli tez zaznaczasz "włączone"
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wejdz w moja konsola/Ustawienia systemu/Ustawienia sieciowe/Siec bezprzewodowa/"Wybierasz swoj SSID" i dajesz odłącz, konsola juz nie pamięta hasła
     
  6. elektroxpc

    elektroxpc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W filtru rodziinym wyłącz możliwość łączenia się z siecią. Też tak robiłem.
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  8. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam tak..
     
Wczytywanie...

Poleć forum