1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać BF3 nagrywarką Samsunga (nie iHAS)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kieryk123, Styczeń 14, 2013.

  1. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Witam
    Zastanawiam się jak mam nagrać grę BF3 zwykłą nagrywarką żeby chodziła na multi.
    Słyszałem coś, że na DVD1 jest MULTI a na DVD2 jest SINGLE i pliki TEKSTURY HD.
    Wytłumaczcie mi proszę jak mam nagrać żeby chodziła swobodnie na multi.

    Przypominam, że nie mam iHAS, a mój dysk w konsoli to zwykły dysk przenośny sformatowany i ustawiony odpowiednio.

    Z góry Dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Jak gry nie nagrasz iHAS'em to możesz załapać bana grając na Live.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    gra ma przejść 100% weryfikacji w imgburn - jeżeli przejdzie to możesz śmiało grać na xblive
     
  5. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    A co z tymi teksturami? Słyszałem ze nie bede mogl nagrac gry na dysk jak nie mam ihas. Bez tych tekstur daje rade grafika?
     
  6. garabasz

    garabasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Jak nagrać BF3 nagrywarką Samsunga (nie iHAS)

    Nie zainstalujesz/nagrasz gier zabezpieczonych XGD3. Do XGD2 nie trzeba iHAS-a

    Wysłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk
     
  7. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    I tu sie mylisz. Swoja nagrywarka nagrałem mnóstwo gier XGD3. Nawet godzine temu nagrałem Darksiders 2. O ile ja wiem to iHas potrzebny jest tylko gdy chce sie nagrywac gry na dysk. A to z tym banem za zwykla nagrywarke to tez gowno prawda. Non stop gram na live i nic.
     
  8. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Każdy kto ma przerobioną konsole dostanie bana.Nie ważne czy mam ihasa czy też nagrywa na zwykłej nagrywarce.Prędzej czy później będzie ban.Gry nagrane na zwykłej nagrywarce nie są kopią 1:1 co zwiększa szanse na bana.
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz palić zwykła nagrywarka tą gierke opcja oczywiscie truncate
     
  10. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    A da się jakoś zainstalowac te tekstury HD?
     
  11. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    na hdd zaisntalujesz.
     
  12. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    no ale czy będę mógł jak nie mam iHas?
     
Wczytywanie...

Poleć forum