1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Brotherhooda ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukas1729, Luty 12, 2012.

  1. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    mam ixtreme 1.6 i słyszałem że ac : bh ma ap25 i nie wiem co się z tym wiąże , słyszałem o oflagowaniu konsoli ?, jak nagrać aby zadziałał na inxtreme 1.6 i dash 12611 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    żeby odpalić Brotherhood'a musisz mieć co najmniej LT 1.9 a najlepiej LT 3.0 .Nie da się przerobić obrazu aby działało !
     
  4. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    a do czego jest opcja AP25 w 360patcherze ?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dodowania patche ap25 ale z twoim lt i tak to nie pójdzie .a program jest dobry jak się lt 1.91/2.0 przy niższym dashu
     
Wczytywanie...

Poleć forum