1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać demo FIFA WC 2010 poważny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez denioksg, Kwiecień 19, 2010.

  1. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomóźcie mi wiem ze pewnie to żałosne ale niemoge nagrac fify wc 2010 juz 3 plyty zniszczylem linki z ktorych pobralem gre:
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 1
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 2
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 3
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 4
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 5
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 6
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 7
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 8
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service FWC2010Demo Part 9

    Najpierw wypakowalem i był folder 0000000000 i w tym folderze byl jeszcze jeden folder 4532 cos takiego i jak weszlem w ten folder byl plik 996457 cos takiego co wazyl 900 iles mb i nagralem w img burn dalem write folders zaznaczylem ten 0000000 i nagralem a na xboxie weszlem w biblioteke gier i nic ;/;/ nie pokazuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Musisz mieć foldery: content/0000000000/"jakieś numerki"/plik
    Jak nagrasz inaczej to gra nie będzie widziana.
     
  4. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn wystarczy ze zrobie nowy folder nazwe content i dam te 000000000000 i reszte i bedzie ok?
     
  5. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i obojętne jakim programem nagrywam np ashampoo czy img burn?
     
  6. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    Ja nagrywałem ashampoo free i było ok, ale ostatnio jak można pendrive, to wgrywam na telefon. :D
     
  7. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o co biega

    ej powiedzcie bo wkoncu dobrze nagrałem i działa ale kiedy sie wlacza i sa pokazane flagi 32 kraji to mam czekać sie ładuje czy sie zacieło ?! czy to sie długo ładuje bo jak klikam ten przycisk x na padzie to mi wyswietla menu normalnie czyli sie nie zacielo
     
  8. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    wgraj na pendrive te demo
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jesli masz tam obraz iso to nie nagrywaj go bo sie gra zatnie w menu. Wypakuj go, ale musisz uwazac bo po wypakowaniu moze byc mniej "0" musi byc ich tyle 0000000000000000 (16)

    Nagrywanie:

     
  10. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox widzi pendriva? nie trzeba kit transferem czy cos takiego
     
  11. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co do pkt 2 to jak otwieram archiwum to juz jest ten folder 0000000000 niemusze tworzyc
     
Wczytywanie...

Poleć forum