1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać? DVD-R - błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szaraczek, Kwiecień 24, 2010.

  1. szaraczek

    szaraczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam w domu 2 plytki esperanza DVD-R. Próbowałem je nagrać za pomoca imgburna - za kązdym razem wychodzi błąd typu "Cannot set the layer break position".Raz zignorowałem ten bląd i plytka nie działa na xboxie(wyswietla sie filmik). Co można z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
  4. szaraczek

    szaraczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, na cdrw.
    Oczywiście ,ze na DL.
     
  5. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Gry na xbox 360 chodzą tylko na płytkach dvd+r dl ,nie dvd-r dl .
     
  6. szaraczek

    szaraczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma możliwości nagrania ich na DVD-R?
     
  7. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
  8. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    niby sie nie da, ja nigdy nie próbowałem nagrywać na miniusie bo nie mam przerobionej konsoli, ale czytalem ze niektórzy nagrywali i im działało ;)
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Podaj linka do tego gdzie czytałeś te nowości. Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Tylko DVD+ DL i najlepiej Verbatim.
     
  10. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Musisz mieć naprawde farta żeby ci działczyło na minuskach :D
     
  11. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    nagrywamy zawsze na PLUSACH !
     
Wczytywanie...

Poleć forum