1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac FABLE III ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sweeterek, Luty 6, 2011.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,i przepraszam jezeli zakladam kolejny temat z serii" jak nagrac",ale poczytalem wiele tematow i sa dla mnie nie zrozumiale.
    Na poczatku zaczne od tego,ze sprzedawca mojej konsoli mowil mi ze mam najnowsza przerobke na ktorej bez problemu pojdzie Assasin II,Fable III itp(co do assasina sie zgodze,mam i gram ale z fable mam problem) oraz ze mam naped BENQ.
    Moje pytanie brzmi jak nagrac te fable,wszystkie poprzednie gry ktore nagrywalem robilem tylko poprzez IMG BURN,ABGX nie uzywalem,z fable mam problem,zmarnowalem 3 plyty na proby i nic,gre widzi,ale gdy wcisne zagraj w gre,jest czarny obraz.
    Mozecie dac mi jakis krotki instruktaz co i jak mam zrobic ?
    Program IMG BURN,CLONE CD oraz ABGX mam teraz co dalej >?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    Może party jakie ściągnąłeś są złe. Ściągnij jeszcze raz i spróbuj nagrać clonem
     
  4. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Sciagalem 2 razy fable z innych zrodel i nic,co do tego poradnika ktory dales kolego wyzej,sprzedawca mowil mi ze mam nie nagrywac na LT+ ;/
     
  6. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A to dlaczego? Bo już nie rozumiem. Masz najnowszą przeróbkę, czy nie?
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Powiedzial mi abym nie nagrywal na lt+ bo sa to gry na napedy liteon,a ja mam BENQ.
     
  8. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lt+ jest na Benq i Liteony. Gdyby Ci powiedział, że masz Samsunga lub Hitachi to inna sprawa. Jeżeli masz Benq nagrywasz wg poradnika.
     
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ale to tylko niby te 3 gry tylko tam podane tego wymagaja ?
    Bo TDU2 np nagralem normalnie.
     
  10. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak póki co tylko te 2 gry mają to zabezpieczenia. Czas pokaże co dalej.
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Gry z AP 2.5 to są NFS:HP , AC:B ( dash kinect Fable III) najnowszy dash COD:MW2 COD:BO i Halo Reach. Koleś cie zrobił w kulki i nie masz LT+ tylko zwykłe lt nawet na Hitacha można wgrać LT+ a jak byś miał samsunga to nie trzeba mieć bo z tego co się orientuje to on łyka wszystko. Po prostu musisz wgrać LT+ jak chcesz grać w te gry co wymieniłem
     
  12. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Lt+ mam na bank,bo z zadnymi innymi grami nie mialem problemu tylko wlasnie pierwszy z Fable.
    Nie wiem o co chodzi z tym dashem kinect ale kinecta menu mam w xboxie.
     
  13. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    to przepuść przez abgxa wgra ci ap25 i po problemie
     
  14. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    ABGX probowalem juz 8 razy :D * plyt poszlo sie rypac,widzi gre,ale gdy dam zagraj w gre to jest czarny ekran,potem sprobuje tym sposobem patchowania.
     
  15. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    No to spróbuj ściągnąć , sprawdzić w abgx360 i nagrać NFS Hot Pursuit lub Assassin Brotherhood . Jeśli te 2 gry również ci nie odpalą to nie masz przeróbki LT+ tylko jakąś starszą ( prawdopodobnie zwykłe LT ) . I tyle w temacie ..... I ustaw abgx 360 i nagrywaj według tego poradnika http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html ponieważ bez problemu można sprawdzać nim również gry dla innych Ixtreme a nie tylko dla LT+
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wydaje mi się ze nie ma lt+.....ściągnij assasina III i nfs hot pursuit......jak pójdą to ok.....jak nie konsola do flash'owania.....tak mi się wydaje
     
  17. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Assasina Brotherhood mam i gram.
    Dokladna nazwa gry to Assasin's Creed Brotherhood.
    Wlasnie tylka zta gra FAble mam pierwszy problem,poprzednie gry nagrywalem normalnie.
    Zrobilem wg poradnika i wyskoczylo mi w abgx takie cos [​IMG]
    To dobrze ?


    EDIT.
    Nagralem wg poradnika i fable nie chodzi,byc moze popelnilem blad bo ten plik iso oraz dvd juz wczesniej przerabialem.
    Nie wiem jak to nagrac i tyle ;/
     
  18. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Dzwonilem dzisiaj do brata a on dzwonil do tego goscia od xboxa i powiedzial ze mam najnowsza przerobke i z nagrywaniem gier nie powinno byc problemu.
    Wiec w czym tkwi problem ?
     
  19. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  20. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  21. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    musisz mieć wersję 1.0.4 inaczej nie nagrasz. Problem rozwiązany. Wisisz piwo:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum