1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Forza Horizon 2 na X360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XboxFan331, Październik 7, 2014.

  1. XboxFan331

    XboxFan331 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak nagrać tą grę nagrywarką od laptopa? Chodzi mi głównie jakie opcje ustawić w IMG Burner oraz czy będę musiał użyć mp3 trick? Bo za bardzo nie orientuje się jak nagrywać gry nagrywarką od laptopa. Wstawka od Imars'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    FH ma zabezpieczenie CIV więc zwykłą nagrywarką nie ma sensu nagrywać.
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna





    Seria Horizon wlasnie nie ma Civ więc zwykłą nagrywarka mozna nagrywac
     
  5. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Nie chrzan glupot,ok??Horizon ma CIVa!
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Żadnych głupot nie chrzanie bo obydwie części mam na zwyklej nagrywarce wypalone i ze zadna nie mam najmniejszych problemów. A poza tym jak pisze głupoty to pokaz mi dowód ze ma jednak Civ
     
  7. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
  8. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napewno nie ma Civ bo chyba wiem jaka kopie sobie wypalalem
     
Wczytywanie...

Poleć forum