1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać "gameplay" z konsoli?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Polan T, Grudzień 13, 2008.

  1. Polan T

    Polan T Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tytuł mówi sam za siebie... :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  4. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    mozesz podlaczyc do komputera za pomoca karty telewizyjnej lub podlaczyc pod karte graficzna ze specjanym wejsciem wideo
     
  5. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odświeżam temat. Również przyszedł mi na myśl pomysł o nagraniu gameplaya. Czy na prawdę jesteśmy skazani na kamerę? Jak te wszystkie gameplaye na youtub'ie były nakręcane? Bo na pewno nie kamerką, mają tak samo dobrą jakość jak te nagrywane Frapsem na PC.
     
  6. luleq

    luleq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jak napisał przedmówca... jeśli chcesz mieć taką jakość jak z Frapsa to musisz wykombinować cyfrowe WEJŚCIE obrazu w PC :]

    nie znam się ale czuje że taki sprzęt może być dosyć drogi ;P
     
  7. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jak to mogę zrobić, co mi będzie do tego potrzebne?
     
  8. luleq

    luleq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    no lepiej to przez taka nagrywarke dvd bo ta karta to nie maly koszt w wysokosci 7 tysi:)
    przez taka nagrywarke dvd nie powinno byc problemu
     
  10. luleq

    luleq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Fajnie, to chyba jednak zainwestuję w nagrywarkę.
     
  12. Rocky

    Rocky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olecko PL / Luton Uk
    Witam chciałbym nagrać moją karierę w Rocky'm ale nie wiem jak nagryć na Xboxa starego, nie xboxa 360 tylko stary xbox. Czy może mi ktoś pomóc ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum