1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac gameplay z x360 na pc?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Jarek882, Marzec 28, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Witam! Mam pytanie jak nagrac gameplay z x360 na pc? Czytalem troche o avivo hd do przechwytywania obrazu przez karte graficzna tylko nie wiem jak podlaczyc aby to dzialalo. Moja karta graficzna to radeon HD 4850. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przez Video Grabber
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
  5. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    Wystarczy dobra karta telewizyjna z hd albo przynajmniej odswiezaniem chyba 65Hz+ i jakis programik np fraps i jest cacy
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    co za głupoty wypisujecie !!

    -nie ma kart telewizyjnych które by przechwytywały obraz HD !! Co ma do tego odświeżanie ?? 0_o
    -AVIVO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z VIVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-nakrecic-gameplay-z-xbox-360-a-47445-2.html#post383907
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum