1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać grę 8,8GB na płytę??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez borys.wkt, Kwiecień 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    1)pytanie jest nast. jak nagrać grę ważącą ponad 8,5GB na płytę, bo wyświetla mi w cd clone że plik za duzy.
    Kiedyś nie miałem takich problemów, ale teraz coś jest nie tak...
    2) po weryfikacji pliku programem abgx360 pojawia się info: ......iso isn't recognized as an xbox 360 iso or stealth file!
    proszę o pomoc i z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    albo kup liteon iHAS124-B wgraj jej flash BM (to nagrywarka) i nagrywaj na verbatimach
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobiona konsole i była robiona 2x bo kiedyś jakaś aktualizacja wywaliła softa.
    Nie wiem jaki mam LT ale chyba 3.0.
    co do abgx360 to najnowszy też wywale mi ten sam problem
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie, to nie jest gra na Xbox'a 360.
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tutaj ABGX 1.0.6:
    abgx360 - Download

    Kiedy przerabiałeś konsole, bo z tego co widzę to nie miałeś nigdy do czynienia z grami XGD3.
     
  9. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola pierwszy raz była przerobiona w 2009 a drugi raz pod koniec 2011.
    Pliki iso są na 100% na xboxa i sciągane z exsite.
    Program abgx360 skonfigurowany zgodnie z zaleceniami kolegi ~adam34689
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz najnowszego abgx'a (v1.0.6), to obraz jest zepsuty albo gra nie jest na Xbox'a 360.

    Żeby poprawnie nagrywać gry XGD3 musisz się dowiedzieć, jakie LT masz w konsoli (LT 2.0 czy LT 3.0).

    Kiedy dokładnie przerabiałeś? Po Bożym Narodzeniu, czy wcześniej? Jaki masz napęd w konsoli?
     
  11. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzić jaki LT i jaki napęd?
    Sorry, ale nie jestem specjalistą w tych sprawach
    PS
    gościu który przerabiał mi konsole powiedział, żee mam najlepszy model tzn starszy ale najbardziej poddatny na przeróbki
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zawsze do przeróbki gier używałem programu mulleter i 3rd wave patch - a teraz zong
     
  14. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, tylko jak nagrać pod lt 2 a jak pod 3:) - cholerka naprawdę nie wiem>
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z fotek znajdujacych się w poradniku wynika że mam lite-on
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie dowiesz się, jakie masz LT, jeśli nie odpowiesz na to pytanie.
     
  18. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie masz LT 2.0. Nagraj grę XGD3 pod LT 2.0, zgodnie z poradnikiem.
     
  20. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  21. borys.wkt

    borys.wkt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    usunąłem te pliki iso bo prawdopodobnie zepsuł je program mulleter i 3rd wave patch.
    Ściągam nowe i zobacze co wyjdzie po nagraniu wg poradnika.
    Na razie dziękuje Panowie i jak coś będę pisał:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum