1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac gre Cd clone!! Problem!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bartekszym, Październik 28, 2008.

  1. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich po rozpakowaniu gry sa 2 pliki to umiem takie gry nagrywac. a co zrobic jesli gra ma tylko obraz bez tego notatnika .prosze o pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jak nagrac gre Cd clone!! Problem!

    Ale chodzi mi o to jak utworzyc ten plik i jak go rozszerzyc pokaz mi przyklad !! np na fable napisz co po kolei i jak!!
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  6. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Jak nagrac gre Cd clone!! Problem!

    Ja czy nagram przez iso czy przez .dvd gra i tak mi działa ...
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Jak nagrac gre Cd clone!! Problem!

    Bo masz pewnie ustawiony Layer Break na sztywno w imgburn.

    [​IMG]
     
  8. radek8

    radek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jak nagrac gre Cd clone!! Problem!

    Jak w tym imgburn zrobić żeby po wypaleniu wysuwała się automatycznie tacka ??
     
  9. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Odp: Jak nagrac gre Cd clone!! Problem!

    Device i zaznacz eject try after write..
     
Wczytywanie...

Poleć forum