1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak nagrac gre na xbox 360 ixtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swiniaaa, Październik 15, 2010.

  1. swiniaaa

    swiniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam fife 2011 ... w jaki sposób spatchowac i nagrac aby sobie pograc ? prosze o pomoc .. pozdrawiam
    edit. mam ixtreme 1.61 ale jak nagram gre to pokazuje mi jako dvd i nie chce odpalic gry ;/ w czym problem;(?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    bylo juz 1000 razy ... najpierw ABGX360 sprawdzasz obraz plyty a pozniej nagrywasz za pomoca CloneCD
     
  4. swiniaaa

    swiniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale wlasnie mam nagrane mam dvd plik xbox widzi jako film dvd i nie ma gry ... a nagrywalem fife 2011
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    activate iso się kłania albo 360wavepatcher do wave 3 iextreme nie otworzy wave 4 i wzwyż a takowy ma fifa 11
     
  6. swiniaaa

    swiniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie mam otwarty ten program i jak zrobie do vave 3 i wypale imgburn bedzie ok ?
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    tak chyba że obraz zryty ale jak już zrobisz wave 3 to nie włączaj abgx bo się rozwali.
     
  8. swiniaaa

    swiniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co plik dvd co byl ma byc > czy cos zmienic ?

    przelecialem i pisalo end to proces i pokazuje na zielono vave 3 mialem juz plik dvd ma to zostac i wypalic juz plyte ? ( sorki za literówke )

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  9. b_robbie

    b_robbie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nom jak Ci pokazało Wave 3 to powinno działać :)
     
  10. swiniaaa

    swiniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i fifa 2011 dziala fajnie ale np: NFS PRO przerobilem na vave 3 i pokazuje jako odtworz dvd i nie dziala ;/
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie patczuj gey z nizszego wave na wyzszy
     
  12. eljot22

    eljot22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem mam konsole xbox360 z napędem hitachi przerobilem ja w pazdzierniku 2010 r chcialem sie dowiedziec jakiego ma iextrema i na jakie wave mam je nagrywac,koles ktory mi ja przerabila mowil ze na wszystkich dziala ale jak nagrywam gre to w konsoli wychodzi mi tylko otworz dysk nie wiem co mam robic prosze o pomoc.:/
     
  13. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    eljot22 spat**** na wave 3.
    co do tematu spta**** gre do wave 3 programem 360WavesPatcher i nagraj img burnem plik *.dvd
     
  14. eljot22

    eljot22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy to wystarczy bo ja już nie wiem jak ja mam to robić jedyna gra jaka mi dziala to tylko Prince of Persia zapomniane Piaski a czy mogę nagrac gre w Clone CD tak wlasnie nagrywalem Prince of Persia
     
  15. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nagrywaj najlepiej przez imb burn a nie clona,ja ten program polecam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum