1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac gre Xbox 360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jarek882, Marzec 8, 2010.

  1. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Witam! tak jak w temacie nie wiem jak nagrac gre aby chodzila. nagrywam tak jak w poradnikach na forum a gra nie dziala pokazuje sie tylko odtworz dvd wchodze w to i logo xbox 360. jakies pomysly?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Bo czasem samo nagranie nie wystarczy . Czasem trzeba spaczować grę w zależności jakiego masz ixtreme w konsoli .
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    pat****e na wave 3 i nic.
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Napisz po kolei - jaki masz ixtreme i jak i czym nagrywasz grę .
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    mam 1.5 albo 1.5.1 sam nie wiem bo konsole wzialem od kumpla a nagrywam imgburner.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to różnica czy 1.5 czy 1.51 bo na 1.5 paczujesz gry do wave 2 a na 1.51 do wave 3 . Więc jeśli paczujesz do wave 3 i gra nie działa to spróbuj do wave 2 . Nagraj programem clonecd bo imgburn często błędy wywala .
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Spat**** do wave 2 bo pewnie masz 1.5, a nie 1.5.1
     
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    wlasnie nagrywam clone cd, i chyba raczej mam 1.51 bo kumpel mi mowil ze patchowal na wave3
     
  10. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Dobra nie dziala pewnie mam soft 1.5 i pownienem przerabiac na wave 2 szkoda tylko ze 3 plyty poszly sie *****
     
  11. gapek7

    gapek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jestem świeżym posiadaczem xboxa360 więc proszę o wyrozumiałość, chciałem zapytać jak mogę przegrać kopie posiadanej już gry na drugą płytkę, pożyczyłem od znajomego kilka gierek i chciałbym je przegrać. Nie wiem czy dobrze myślę ale po mojemu to jest tak odpalam program imgburn i daję create image file from disc (czyli zeby utworzyło obraz) i poźniej nagrywam normalnie utworzony obraz wraz z plikiem dvd w imageburn- writeimage file to disc r ?? Gdy wkładam płytę z grą którą mam od znajomego to moj napęd wykrywa jakieś 5,5mega bądź 150 mega gdyż gra zajmuje 7,5giga??
     
  12. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napęd pecetowy nie widzi struktury plików to normalne, jedyne co się odpali/zobaczysz to właśnie ten ważący kilkadziesiąt megabajtów filmik z roszerzeniem .vob.

    Jak zrobisz iso z płyty to rozmiar będzie normalny ponad 7gb.
     
  13. gapek7

    gapek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za info bo myślałem że może z moją nagrywarką jest coś nie tak pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum