1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac gre z konsoli ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez miras_92, Styczeń 11, 2010.

  1. miras_92

    miras_92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz//Hull
    oczywisice nie uzywajac dotego kamery czy tez telefonu :)

    jezeli zly dzial prosze o przeniesienie
    :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przez tuner tv
     
  4. miras_92

    miras_92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz//Hull
    kurcze moglem sie domyslec takiej odpowiedzi :p
    ale i tak dzieki za wszystko

    a jest moze jakis inny sposob? ;>
     
  5. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
  6. miras_92

    miras_92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz//Hull
  7. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Ciekawy czy nie, ale ja chce wiedziec czy to działa .
    Bo mam takie wejscie w jednym kabelku, te nie kolorowe. (Trochę większe)
     
Wczytywanie...

Poleć forum