1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać gre z neta na płyte i odpalić na okonsoli???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasz.www, Luty 4, 2011.

  1. lukasz.www

    lukasz.www Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Jestem nowy na forum także myśle że w odpowiednim miejscu wstawiam swój temat oczywiście szukałem na forum podobnego tematu ale nie znalazłem albo zle szukałem, jeśli jest to prosze tam przenieść mój temat.
    A mianowicie mam pytanie do wszechwiedzących na tym forum jak nagrać ściągniętą gre z neta tak by bez problemu chodziła na konsoli?
    A wiec ścigałem Fife 2011 z neta plik iso oczywiście, sprawdziłem ją programem ABGX360, wyszło wszystko ok no i nagrywam ten plik iso na płyte przez program ImgBurn, no i **** (przepraszam za wyrażenie) wsadzam do konsoli i nic czytając dokładnie w necie znalazłem cos o ixtreme w konsoli jakieś zabezpieczenia w nowych grach coś chapnąłem o jakimś pachtu. Proszę o rade jak dokładnie nagrać nową gre na płyte tak by bez problemu chodziła na konsoli, od razu mówie że nie wiem jakiego mam ixtreme ale konsola kupiona rok temu 360 elite.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale masz przerobioną konsole? bo może ci się zdawać że masz ale nie masz :)
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Po pierwsze nie nagrywasz pliku iso. w IMGBurn tylko DVD. który tworzy ABGX. Jak coś to pisz na PW albo szukaj na google jest napisane musisz może spatchować grę
     
  5. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Szukałeś na forum i nie znalazłeś ?

    ISO
     
  6. stefan91

    stefan91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak koledzy wyżej piszą, są już o tym poradniki....
     
  7. lukasz.www

    lukasz.www Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    konsoli nie mam przerobionej bo ja nie przerabiałem kupiłem nową w sklepie jesli to ma jakieś znaczenie kupiłem w anglii
     
  8. lukasz.www

    lukasz.www Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a gdzie zapisuje ten program ABGX na kompie plik w formacie DVD.
     
  9. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Jak nie masz przerobionej to ci nie pójdzie gra ściągnięta z neta. (ja też ściągam grę która mi nie pójdzie :D)
    2. Nie jestem pewny bo jeszcze nie sprawdzałem ale chyba tam gdzie jest plik .ISO
    (Jak coś źle napisałem to mnie poprawcie :p )
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dobrze napisaleś......jak ty chcesz uruchomic grę z neta na nie flash'owanej konsolce????...........
     
  11. lukasz.www

    lukasz.www Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak gra zostanie zpaczowana to pójdzie na nieprzerobionej konsoli?
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie!
     
Wczytywanie...

Poleć forum