1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać gry ARCADE i DLC ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mixeer007, Styczeń 2, 2011.

  1. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam, mam pytanie,
    1.jak mam nagrać gry ARCADE ?
    2.czy mogą być na zwykłych płytkach czy muszą być na tych DL+?? i
    3.czy mogę nagrać kilka gier ARCAE na jednej płytce?? i
    4.jak to w ogóle nagrać ?? (do folderów czy cos ? czy uzywam ten program zbgx360, lub jakiś podobny tego typu ?
    5.czy mogę nagrać je na pendrive??

    6. jak nagrać DLC do gier?? map packi itd? na płytkę?? czy na pendrive /i w jaki sposób ??
    7. czy jak będę miał angielski DLC zadziała na grze w polskiej wersji ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    1. Na pena
    2. moga byc na zwyklych ale tak bedzie dzialac tylko kilka gier
    3. tak
    4. Zakladam ze nie masz jtaga wiec jedyny sposob to szukanie gier z profilami. Nalezy je wrzucic na pena, zalogowac sie do zalaczonego profilu i uruchomic gre. Wywbagane polaczenie z XBL
    5. jak wyzej
    6. jak punkt 4
    7. z tym jest roznie.
     
  4. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    mam lt+
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    LT+ nie ma z tim nic wspolnego. To zalezy od gry czy angielskie DLC zadziala w Polskiej wersji.
     
  6. J0NES

    J0NES Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam pytanie tez odnośnie nagrywania

    Czy można robić kopie z DVD na DVD gry np mma i jakim programem ?
     
  7. obRy

    obRy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    Ja mam pytanie , napisze mi ktoś krok po kroku skąd ściągnąć ( czy wersje pod jtag czy inną) jak przerobić i jak mam nagrać na płytke gre Arcade,
    dokładnie tą : Trials Evolution (XBOX 360) | GRY-Online.pl Trial Evolution .
    Dodam że mam xboxa z najnowszym dashem i LT3.0 .
    Z góry dzięki

    Pozdro
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. obRy

    obRy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda... a jest jakaś podobna gierka którą moge sciągnąc i nagrać sobie normalnie pod lt3.0 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum