1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Halo Reach ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez energy95, Lipiec 11, 2011.

  1. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    Witam. Pytanie takie jak w temacie. Skąd wziąć patch i jak go dodać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    abgx360 i ixtreme LT+ 1.9
     
  4. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    ale skąd wziąć patch AP 2.5 żeby dograć do obrazu bo nie mogę znaleźć
     
  5. goti

    goti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. podlacze sie do pytania zeby nie zakladac nowego tematu. Mam nastepujace pytanie. Sciagnalem Alice Madness Returns. Mam iextreme 1.5 i zawsze patchowalem gry do wave 3 z uzyciem 360 waves patcher. Alice mam wave 11. Jak sprawdze gre agbxem i spat****e gre do wave 3 to bedzie dzialac?
     
  6. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    znalazłem patch dograłem, ale w ABGX mam ciągle takie coś
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musisz nic dogrywać, grę skanujesz abgxiem i sam dogrywa patcha którego szukasz.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma tej wersji w bazie = nie dogra patchy = nie odpalisz gry
     
  9. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panowie moze wroce krotko do zadanego pytania tutaj . A wiec nagralem wczoraj gre Halo Reach wersje :Halo Reach (2010) PROPER.PAL.RF.XBOX360-BMP i jak odpalam mam czarny ekran moze mi ktos pomoze i podpowie co mam zrobic. Dodam ze po rozpakowaniu gry nie bylo pliku dvd ale po przeleceniu przez abgx plik sie ukazal ,nagralem z szybkoscia 2,4 na plytce verbatim (juz dwie plytki do wyrzucenia) , wszytkie wczesniejsze gry jak starsze tak i nowsze zawsze sie odpalaly teraz mam tylko problem wlasnie z ta gra. Na koniec dodam ze mam przerobke LT + Prosze o pomoc i z gory dziekuje
     
  10. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przerób konsolę na lt 1.9, wtedy gra pójdzie.
     
  11. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co znow musze wysylac do jakiegos serwisu konsole jak nie dawno to robilem , to na dluzsza chwile bedzie meczace , za kazdym razem jak bedzie cos nowego bede znowu musial wysylac konsole (tylko ta gra wymaga przerobienia na to LT 1.9 bo inne gry np PORTAL 2 bez problemu mi chodzi ):/ pozdro
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba że znajdziesz w necie gdzieś patche do wersji flasha lt+. Ale nigdy się w to nie bawilem więc nie pomogę w tym temacie.
     
  13. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  14. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a przepraszam bardzo gdzie tam jest niby ten patch do halo reach ? ja tam widze do nfs i do ac

    a tu moj printscreen [​IMG]

    i w czym jest problem w patchu czy to zla kopia gry ?
     
  15. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, moim zdaniem z Twoim obrazem jesz wszystko ok. Natomiast jeżeli chodzi o linka z patchami, którego podałem, to po otwarciu, trzeba rozwinąć suwak obok napisu "A25 fully defeated at..." i tam kolega energy95 może znaleźć w tabeli patcha do swojego ID.
     
  16. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam to znowu ja sciagnalem patch z tej strony co podal Icek10 wrzucalem programem ppf-o-matic3 i nadal mam to samo co na obrazku powyzej czyli niby wszystko na zielono ale jest tez tekst na zolto , potem wstrzyknalem patcha programem ap25_data_injector i po przeleceniu znowu abgx tez to samo czyli ten zolty napis ( jak mozna zauwazyc u mnie co innego jest napisane niz u uzytkownika energy95 ) , wiec juz nie wiem co mam robic :/ prosze niech ktos pomoze kto juz dzialal z tymi patchami. Dziekuje i pozdrawiam
     
  17. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak dograsz już patcha to nie przelatujesz gry abxgiem bo on chce dograć znowu tego najnowszego patcha działającego z lt+ 1.9. Ludzie, pomyślcie trochę.
     
  18. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Turbin jak to sie mowi czlowiek uczy sie cale zycie na bledach :) A wiec sciagnalem patch z tej stronki ktora podal Icek10 wrzucilem go za pomoca WinHex-a tak jak bylo to opisane na tej stronce potem poprostu nagralem obraz i smiga bez problemu :) wielkie dzieki wszystkim :)
     
  19. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć.
    Kilka płyt już spaliłem żeby nagrać tą grę.
    Ściągnąłem nowy obraz gry.
    Na tej stronie moja wersja jest pod nr 21:
    https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc

    Ja mam teraz LT 2.0 i dasha 13604.
    Zanim zrobiłem aktualizację dasha to mi ta pięknie chodziła. Teraz spaliłem z 10 płyt i dalej kicha.
    Może muszę coś jeszcze dograć do tego ABGX? Ja po prostu zainstalowałem program z instalki mającej tylko 8,63MB.

    Screen z ABGX 1.0.6 z zaznaczoną opcją Disable Writes.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
    _______________________________________

    Udało mi się - opis całej akcji tutaj:
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f...ch-2-0-i-dash-13604-np-halo-reach-118268.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum