1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać kopie gry Assassin III by działało na wave3 (iXtream 1.51)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mipie, Maj 15, 2011.

  1. mipie

    mipie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dwa dni wcześniej zmagałem się z wypaleniem kopi "Assassin II" i dzięki waszej pomocy udało mi się to wszystko pięknie osiągnąć razem z ustaleniem wersji wave jaką ma moja konsola itd. Niestety ja jestem pożeraczem Assassin'a i grę przeszedłem w parę godzin. Teraz zwracam sie z prośbą o udzielenie pomocy:

    Jak nagrać "Assassina III" by działał na wave3 tzn na iiXtream 1.51 ?
    Słyszałem o jakimś zabezpieczeniu AP 2.5 czy coś i szkoda mi było płyty wiec nie nagrywałem stwierdziłem ze napisze o pomoc.

    Bardzo proszę o jakieś porady, może ktoś z was cos takiego już nagrywał.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tylko metdoa 3 dashy
     
  4. mipie

    mipie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to znaczy? Co to za metoda ?

    Może Pan dać jakiś link do tej metody? tzn. jak to zrobić.
     
  5. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  6. mipie

    mipie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzić jaki mam napęd ?
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie polecam tej metody, bo nie pograsz sobie w żadną grę wydaną po lutym 2011 (będą wymagały aktualizacji 2.0.12625, która aktywuje ap 25). Wgraj LT+ i zapomnij o patchowaniu wave.

    Aby sprawdzić napęd, musisz rozebrać konsolę. Jeśli rok produkcji konsoli masz od 2008 i masz Samsung lub Hitachi, to musisz przywrócić Lite ona z powrotem, aby zagrać w gry z ap 25.
     
  8. mipie

    mipie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli wgram LT+ to gry ktore mam nagrane dotychczas na wave3 ixtream 1.51 będą działać czy znowu musze je na nowo jakos nagrywać
     
  9. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Będą chodzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum