1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać L.A Noire na xbox 360?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maciej Kanikuła, Marzec 29, 2013.

  1. Maciej Kanikuła

    Maciej Kanikuła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl, Poland, Poland
    Jak nagrać L.A Noire na xbox 360? Proszę o pomoc. Tam jest kilka obrazów a ja nie wiem jak to zrobić. Może ktoś opisać po kolei co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dokładnie to masz 3 obrazy bo to gra na 3 płytach -jeśli obrazy mają 7.30 to są to gry xgd2 czyli nagrywasz i już nie musisz dogrywac żadnych topology tylko nagrać
     
  4. Maciej Kanikuła

    Maciej Kanikuła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl, Poland, Poland
    A na xbox 360 jak to odpalić na trzech płytach?
     
  5. Maciej Kanikuła

    Maciej Kanikuła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl, Poland, Poland
    jak już będzie nagrane wszystko
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Normalnie albo instalujesz wszystkie płyty na dysk albo grasz z płyty i jak będzie potrzebna droga płyta to wyskoczy ci komunikat żeby włożyć następna płytę mam nadzieję że masz przeróbkę ? I nie pisz post pod postem tylko używaj opcji edytuj posta
     
  7. Maciej Kanikuła

    Maciej Kanikuła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl, Poland, Poland
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przepuśc dla pewności wszystkie 3 obrazy przez program abgx 1.6 z auto fix level 3 i jak będzie na zielono i żółto to nagrywaj
     
  9. Maciej Kanikuła

    Maciej Kanikuła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl, Poland, Poland
    ok. Dzięki. :) W razie jakichś problemów napiszę jeszcze posta. ;)
     
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tu masz wszystko xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/
     
Wczytywanie...

Poleć forum