1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak nagrac MAFiA.2.2010.PAL.XBOX360-ELiTE ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wutang81, Wrzesień 16, 2010.

  1. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam,ze spalilem juz dwie plyty na tej grze.po nagraniu,gdy wrzucam ja do napedu,zamiasta zaladowac gre jedynie co mi sie pokazuje do "odtworz".
    najpierw oczywiscie przelatuje w agbx360 a potem nagrywam przez imgburn.
    predkosc oczywscie 2.4x.
    moze robie cos zle?nagryalem juz wczesniej gry,a do tego jestem tez troche swiezak.
    xbox360 arcade 60gb.
    aha w folderze mam pliki z takim rozszerzeniem:
    .dvd
    .iso
    .nfo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koldy

    Koldy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Na podkarpaciu
    Skoro przeleciałeś przez agbx360, to plik .dvd musisz mieć dobrze zrobiony.
    abgx nie wywwala żadnych błędów?

    w imgBurn zaznaczasz do nagrania plik .dvd, czy .iso?
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    usun plik .dvd i jeszcze raz przepusc abgx i sprobuj wypalic jeszcze raz najlepiej przez clonecd
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    jakiego masz ixtreme? pewnie starego, a mafia 2 ma najnowszy wave i dlatego masz odtworz dvd
     
  6. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    spauzuj 360WavesPatcher na wawe3 i nagraj CloneCD 2-4x bedzie śmigać
     
  7. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko fajnie,tylko ja jestem lama i nie mam pojecia o co pytac,moze jakies male podpowiedzi,gdzie i czego szukac?
     
  8. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    A może tylko potrzebujesz aktiv ISO i bedzie działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum