1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak nagrac NBA 2K12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez on016, Styczeń 3, 2012.

  1. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak nagrac NBA 2K12 - XBOX360 LT3.0

    Witam mam problem jak mam nagrac gre:
    NBA 2K12 X360 RF-XGD3-LT+2.0
    posiadam LT 3.0 i jakos nie moge nagrac tak jak jest w tym temacie:
    http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/...rzerobki-ixtreme-lite-touch-3-0-a-115309.html
    prosze o jakas pomoc z jakas instrukcja po pl bo ang nie znam za bardzo;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    ISO i JTAG[tutorial]-nagrywamy-obraz-xdg3-programem-clonecd-bez-zadnych-bledow-103695.html szukanie nie boli.
     
  4. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale musze i tak i tak ta gre patchowac przez abgx??
    i w tym problem ze ngdy zadnej gry nie patchowalem i nie wiem jak to sie robi...
     
  5. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. cisekraz

    cisekraz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Po pierwsze sprawdz czy masz wersje NBA 2K12 XBOX360-iMARS czy NBA 2K12 PROPER READNFO USA RF-XBOX360-RRoD bo od iMARS nie dziala
     
  7. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przepusc przez poprawnie ustawionego nowego abgxa. Rozwiąże to Twoje problemy...

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  8. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak to sprawdzic? gre sciagalem byla nazwana tak: NBA 2K12 X360 RF-XGD3-LT+2.0 a po wypakowaniu jej jest nazwa taka:rrod-nba2k12-XGD3

    tak tylko problem jest taki ze nie wiem jak to sie robi bo nigdy nie uzywalem zadnego programu do patchowania gier, nic nie ustawialem... sciagalem i nagrywalem...
     
  9. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
  10. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ten przepuszczony obraz przez abgx-a nagrac normalnie poprzez imgburn? czy ten abgx edytuje obraz czy tworzy nowy?
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie zapomnij dobrze ustawić abgx360 żeby ci wgrał te patche i po skanowania starczy nagrać clonecd/imgburn
     
  12. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pytanko ostatnie mam
    2 pliki mam
    rrod-nba2k12-XGD3.dvd
    rrod-nba2k12-XGD3.iso

    ale po otwarciu w notatniku pliku dvd jest takie cos:
    LayerBreak=2133520
    rrod-nba2k12-XGD3-CloudShadow.iso
    czy to jest poprawnie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum