1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac NBA 2K12

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez danio94ns, Marzec 4, 2012.

  1. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Pobrałem NBA 2K12, które jak wiadomo jest troszkę większe niż 8.5 gb. Próbowałem ja nagrać imgburnem bez wcześniejszego sprawdzania abgxem na płycie Verbatim. Jak wyskoczyło że za duży plik to kliknełem truncate. No i po tym nie było żadnych problemów i się nagrało. Jednak gra nie działa. Gdy naciskam zagraj w grę robi się czarny obraz i zaraz wywala jakiś błąd. No i moje pytanie czy moglby mi ktos wyjasnic jak to dokladnie krok po kroku nagrac. Widzialem ze ludzie odsylali do jakiegos tematu z gow3 ale jakis user pisal ze tak zmarnowal tylko plyty. jeszcze tylko powiem ze mam nagrywarke ATAPI dvd a dh20a4p ktora ponac nagrywa dl. wiec niech mi wytlumaczy co gdzie w jakim programie ustawic bo juz probujac zmarnowalem pare plyt prosilbym. z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup ihasa
     
  4. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. nie ma jakiejs metody zeby nagrac tym co mam?

    2. czy majac ihasa bede mogl nagrywac bez problemu takie gry i wieksze jak np bf3?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak widzisz twoa nagrywara nie daje rady. Dlatefo powstal fw do ihasa

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. kondi88

    kondi88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem tą nagrywarkę i wszystko działało.Nagrywałem starym imgburnem 2.5.5 z tym wyskakującym błędem przy 97% i zamykałem sesje i wszystko śmigało.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum