1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Need for speed The run na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szakal123, Grudzień 30, 2011.

  1. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Chciałbym nagrać NFS TR na xbox 360 . Dzisiaj próbowałem nagrać na płytę emtec dvd+r DL, ale gdy w Imageburn było 37 % to dalej nie chciało ruszyć.
    Dzisiaj kupiłem kolejna płytę, ale tym razem Verbatim DVD+R DL . I właśnie napisałby mi ktoś jak nagrać tą grę na płytę, żeby działa na Xboxie?
    Wiem jestem debilem, google nie gryzie, dziecko neo, nie umiesz szukac? Jak coś to szukałem, ale jakoś nie znalazłem... Więc jakby ktoś umiał niech napiszę jak albo odeśle do jakiego s poradnika...
    Z góry dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. faraon20

    faraon20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT +2.01 bądź 3.0 Nie było cichej aktualizacji !!! Np. CoD MW3 Dziala jak nalezy i wszystkie inne gry...
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
  6. faraon20

    faraon20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak masz 3.0 to musisz patchować, jak masz 2.01 a nie chcesz na razie wgrywać 3.0(bo nie ma takiej potrzeby póki nowy dash nie wyjdzie) to nie musisz patchować ino wypalić ihasem najlepiej żeby grać jak człowiek z dysku i nie mieć problemów.
     
  7. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ostatnio też wypalałem The Runa na Emtecu (w sklepie zabrakło Verbatimek) i wypalanie uwaliło się na 87%.

    Nie jest prawdą, że bez iHASa nie można grać z dysku...
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie jakie lt dokładnie 2.01 jest na samsungu a lt 3.0 liteon benq to które ma?
     
  9. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na LT 3.0?? to daj linka jak to zrobić wiele osób na forum będzie wdzięczna
     
  10. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrałem na płytę Verbatim... W programie .... Clonedvd, bez żadnego patchowania, bez błędów i gdy wsadziłem płytkę do konsoli wszystko pięknie, zero ścinek, zero zawieszeń :) Więc polecam Clonedvd nagrywać..
     
  11. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz iHASa? Jeśli tak to, według którego tutoriala go przerabiałeś?
     
  12. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
Wczytywanie...

Poleć forum