1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Skyrim ze spolszczeniem?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez >>Patryk<<, Styczeń 5, 2012.

  1. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wczoraj zdecydowałem się ściągnąć grę Skyrim. Wstawka z której ściągałem grę była zatytułowana "The Elder Scrolls V: Skyrim Dubbing PL". Po wypakowaniu lekko się zdziwiłem, jest tam plik DVD, ale są też inne różne rzeczy (nie ma obrazu .iso), domyślam się, że jest tam spolszczenie, gdyż oryginalny Skyrim na X360 jak wiadomo jest w całości po angielsku. Folder, który się wypakował wygląda tak:

    Skyrim folder.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

    Jak się z tym wszystkim uporać i mieć grę po polsku? :confused:

    P.S.: Nie ściągałem z Xbox Forum, tylko z Darkwarez.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jest tam obraz iso, widzę że już go niepotrzebnie wypakowałeś. Spolszczenie jest już w obrazie, nie jest ono oddzielnym plikiem.
     
  4. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nagrywam normalnie, tak jak na przykład NFS The Run?
     
  5. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Tak normalnie w imgburn wybierasz plik dvd i nagrywasz
     
  6. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Przepuszczasz przez abgx żeby dograł patche i wypalasz przez imgburn.
     
  7. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej moge sie wreszcie dowiedziec skad wy bierzecie tego skyrima ???
     
  8. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
  9. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ;** ej ale moglby ktos mnie zaprosic?
     
  10. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    exsite.pl darmowa rejestracja
     
  11. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z darkwarez ściągam gry. :)

    To już mój 15 pirat i jeszcze niczego przez abgx nie przepuszczałem, więc w tym przypadku też chyba nie będę. Jak to się w ogóle robi? :confused:
     
  12. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A jakie masz lt i dascha
     
  13. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jakiego mam dasha, do końca stycznia zrobię LT+ 2.0 lub 3.0 jeżeli już będzie. Jest jakiś sposób żeby sprawdzić dasha?
     
  14. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    To skyrim nie będzie ci działać ponieważ wymaga lt 2.0 lub 3.0 i dasch 599 lub wyżej ponieważ posiada zabezpieczenie xgd3
     
  15. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, dlatego jak wspomniałem będę robił 2.0 lub 3.0. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum