1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adrian Mrowicki, Październik 15, 2012.

  1. Adrian Mrowicki

    Adrian Mrowicki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    Witam mam problem ponieważ nie chce marnować płyt niech ktoś wejdzie i przeanalizuje i napisze mi jak mam tą grę nagrać

    LINK TUTAJ ->Konsole :: The Elder Scrolls V Skyrim [PL] [PAL] [X360-ATM]


    Mogę normalna nagrywarką czy jak ogólnie pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Skyrima wypalisz zwykłą nagrywarką bez problemu.
     
  4. Adrian Mrowicki

    Adrian Mrowicki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź, Poland, Poland
    A mam dasha 15574 to nie bedzie problemu?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  6. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli masz 2.0 to też nie będzie problemu, wystarczy że dograsz topologię, poradnik powinien być gdzieś na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum