1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac XDG3 na zwykłej nagrywarce, wysoki dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fatal1ty, Maj 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Tak jak w temacie mam "zwykłą" nagrywarkę LITE-ON LH-20A1S (niestety nie Ihas) i chcialbym nagrac jakas gre XDG3
    Moj dash to 14719 a przeróbka LT 2.0
    Co należy zrobić ? Dash jest zawysoki aby nagrać XDG3 zwykłą nagrywarką ?
    Z góry thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rochcio2

    rochcio2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra ale to jest pod LT3.0 a ja mam LT2.0 ...
    Można zrobic downgrade dasha ? Np z 14719 do 13604 ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Panowie to co mam zrobic z tym ? Mam LT 2.0 i dasha 14719 to oznacza ze bez kupna liteon Ihas sie nie obejdzie ?
    Dodam ze w czesc gier zamierzam grac z plyty jesli to cokolwiek zmieni ...
     
  7. aciddrinker

    aciddrinker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taką samą sytuację i bez problemu nagrywam płyty na laptopie;). Jak narazie wszystko działa tyle że nic na dysku nie instaluję.
     
  8. pajak45

    pajak45 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    LT 2.0 napę BENQ

    TRICK Z MUZYKĄ MOŻE ZADZIAŁAĆ :tears_of_joy:
     
  9. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra sorry ze tak "spamuje" ale moglby mi ktos jeszcze raz krok po kroku powiedziec co i z jakiego poradnika zrobic ?
    Moj dash 14719 ... co muszę wgrać np do Batman: Arkham City jak w opisie na warazie pisze: min dash 13599 i jest to XGD3 ?
    Oczywiscie wiedząc ze mam zwykłą nagrywarkę i przerobke LT 2.0
    Bardzo prosze o pomoc
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. fatal1ty

    fatal1ty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jak wgram LT3.0 to bede musial wszystkie gry nagrywac nagrywarką IHAS ?
    Bo jak tak to odpada ...
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Warn
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum