1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrac XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ciumciok, Styczeń 31, 2012.

  1. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam 2 pytania dotyczace nagrywania gier:
    1. Czy moge nagrac forze4 nagrywarka ASUS DRW-24B3ST 1.00 aby mnie nie wywalało do dasbordu, bo o ile wiem to trzeba miec nagrywarke ihas ?
    2. Czym rożni sie nagrywaniem gier na XGD3 a XGD2 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    1. Nie, musi zostać nagrana iHas'em
    2. To są całkiem inne zabezpieczenia | XGD3 nagrywa się iHas'em, a XGD2 zwykłą nagrywarką...
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przy lt 3.0 zwykła możesz metoda prosta scan abgx360 na autofix level 3 i póżniej clonemcd imgburn , a xgd2 nagrywa się normalnie bez patchowania
     
  5. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak rozpoznać ze gra jest XGD3 ? Słyszałem ze gry XGD3 maja 8.13 G czy to prawda ?
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    dokładnie:)
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  8. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak mam lt+3. A byś mógł napisać jak nagrać XDG3 tak bardziej zrozumiale bo na razie nie zbyt rozumiem
     
  9. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem do momentu autofix level 3. A potem nie wiem co dalej
     
  10. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da się nagrać grę bez pliku dvd ? ponieważ nie posiadam do gry gears of war 3
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    launch na dole klikasz i się skanuje póżniej wyłanczasz i nagrywasz
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potem mogę nagrać tą metodą bez pliku dvd ?
    ,,Mozna na sztywno ustawic layer break i wtedy niepotrzebny jest pliczek dvd do nagrywania gier.
    Nie jest to jakis nowy trick ale wiele osob o nim nie wie

    1.odpalamy IMG BURN
    2.klikamy TOOLS a nastepnie SETINGS
    3.tutaj wybieramy WRITE nastepnei zaznaczamy opcje USER SPECIFIED i w wolnym polu wpisujemy 1913760
    4.klikamy ok i mozemy nagrywac bezposrednio z pliku ISO"
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Teraz najlepiej nie ustawiać na sztywno bo gry XGD3 mają inny layerbreak niż XGD2.
    Masz obraz gry > przepuszczasz przez ABGX > jak nie ma pliczku dvd to ten program sam go utworzy > włączasz img burn i nagrywasz wybierając pliczek dvd.
    To tak w największym skrócie, dokładniej w poradniku Don Adama ;)
     
  15. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie ten plik dvd sie zapisuje przez program abgx ? Bo nie moge znaleźć
     
  16. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tworzy się w tym samym folderze co obraz gry, z taką samą nazwą tylko ma końcówkę(rozszerzenie) .dvd i waży chyba 1KB.
     
  17. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okok. dzięki ,naprawdę pomogliście.
     
Wczytywanie...

Poleć forum