1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Shiniox, Wrzesień 26, 2011.

  1. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Siema.
    Zacznę od tego, że nie wiem gdzie to napisać.
    Mam taki problem. Od paru dni próbuję jakoś nagrać grę na mojego xboxa, lecz mi się nie udaje.
    Czytałem wiele poradników ale np. w ImgBurnie - nie ma mojej nagrywarki itd.
    Lub inne poradniki były już stare i nie wiedziałem czy zadziała.
    Zepsułem już 3 płyty..
    Mam nagrywarkę w laptopie, jakaś słaba, może to jej wina, że nie mogę nagrać.
    I teraz pytanie.
    Jakim programem to bezproblemowo nagrać ?
    Czy moja nagrywarka może służyć do nagrania tej płyty ?
    Chciałem nagrać fifę 12.

    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Pierwszą rzeczą jest to chcesz nagrać Fife 12 grę która wymaga dasha 13599 i lt+ 1,91, zobacz jaką nagrywasz wersji bo być może NTSC pchasz do konsoli PAL
     
  4. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Mam dash 13599 i lt+ 1,91 .
    Wersja gry to PAL, czyli dobra.
     
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  6. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Szczerze, to nie wiem.
    A jak to sprawdzić ?
     
  7. Neitan

    Neitan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cz-wa
  8. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Mam jakiegoś:
    Optiarc'a 7580'S
    Chyba dobrze sprawdzilem.
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Polecam nagrywarki Pioneer i Plextor chociaż ja nagrywam na LG (dość stary) i wszystko śmiga bez żadnego "ale" chyba, że inni mają w zanadrzu jakieś inne rozwiązania.
     
  10. poncheck

    poncheck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja mam stare ledwo kulające LG w kompie stacjonarnym, zawsze nagrywam tak samo, czyli najpierw pat****e sobie do wave2,bo tego wave'a obsługuje moja przeróbka, zawsze img burn ustawiony na 2.4 i zawsze verbatim dl+ i nie ma bata, oczywiście przed wszystkim check abgxem ;)
     
  11. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Ja nagrywam na Lite-on dosyć starym, program którego używam to ImgBurn na płytach Verbatim DL+ prędkość od 2.4 - 3.0, czasami zdarza się że mam fail ale jest to normalne że czasami płyta się musi spalić tak dla zasady :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum