1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez wielkitobi44, Luty 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Witam , mam pytanie bo za 2h będę miał batllefield 3 i on zajmuje ok.16gb i teraz mam pytanie jak to nagrać bo on na zwykłą płytkę 8,5 gb DL Werbatinium nie wejdzie mówili mi ze jedna płyta jest na singla a druga na multi to prawda jak tak proszę o odpowiedz bo nie mam pojencia jak to nagrać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zgadza się są dwie płyty singiel i multi. Jak masz Lt 3.0 to przepuść obraz przez Abgx 1.0.6 i nagrywaj.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  4. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bylo juz mase razy , jedna plyta to gra a druga to dodatek HD ( zeby miec lepsza grafike) , jak nie masz dysky twardego to nie zainstalujesz HD i bedziesz musial grac z gorsza grafika a jesli masz dysk to zainstaluj sobie obie plyty i bedzie super
     
  5. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Tak to fajnie mam LT 3.0 a mogę jeszcze tak zrobić ze ten dodatek aby zainstaluje na dysku a grę normalnie przez płytę bende grał a dodatek będzie na dysku można tak?
     
  6. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mozna
     
  7. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Problem rozwiązany.
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum