1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Abraxas, Listopad 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Abraxas

    Abraxas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siema mam pytanie da się jakoś zmniejszyć pojemność obrazu lub nagrać go na 2 płytki tak żeby odczytywany był na Xbox 360 ?

    mianowicie mam płytkę DVD-r DL 8,5gb lub 2x po 4,7gb mam także 2 pliki :

    FIFA.13.PAL.XBOX360-COMPLEX-[BTARENA.org].dvd
    FIFA.13.PAL.XBOX360-COMPLEX-[BTARENA.org].iso

    łącznie ważą one 8,13 GB ale na płytkę się nie mieszczą gdyż na niej zajmują jakieś 8,7 GB

    stąd właśnie moje pytanie ( sprawdzałem moja nagrywarka obsługuje płytki dl)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie da się, nie kombinuj bo iXtreme czyta tylko płyty DL. Nie podzielisz obrazu. Nagraj metoda turncate.
    Poradniki znajdziesz W ISO---> Artykuły.
     
    1 osoba to lubi.
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Minusy na xboxie nie dzialaja i tak fifa nie bedzie dzialac bez nagrania nagrywarka ihas z lt max. Gry sa nie podzielne. Gry da sie uszczuplic na rgh
     
    1 osoba to lubi.
  5. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak wyżej ktoś pisał fifa 13 nie pójdzie bez nagrywarki ihas, inne gry możesz nagrać inną nagrywarką najwyżej nie dogra Ci tych 200mb ale będzie działać
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum