1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrywać gry na przerobionego xboxa??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Corexx98, Wrzesień 20, 2013.

  1. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przerobiłem sobie xboxa ja się na tym nie znam zbyt dobrze ale mam wgrany jakiś chip.I teraz mam pytanie jak nagrywać mam na niego gry bo mam przenośny dysk twardy 1gb czy mogę na niego nagrać grę i potem grać w nią na xbox?Jeśli moge to w jaki sposób ??Jescze jedno przerobiłem go chipe ponieważ mam xboxa slim 4gb i do niego bardzo drogi jest napęd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    może masz zrobione rgh??

    Wysłane z Neo V
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ma rgh...
    Gry wrzucaj na zewn hdd, lub pendrive w formacie god lub xex, jesli masz Freestyle dash, to w jego ustawieniach musisz ustawic sciezke do folderu z grami.
    Zapraszam do poradników ja forum...

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  5. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry ja się na tym nie znam możeszmi objaśnić co to jest hdd czy to dysk do xboxa ??
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    HDD-Hard Disc Drive - po naszemu: dysk twardy.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  7. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje ale przeczytałem że:
    Dysk twardy nie powinien mieć partycji typu Primary (systemowej). Na dysku powinny być
    stworzone jedynie dyski logiczne. Partycji może być kilka, rozpoznane i widoczne pod konsolą
    będę jedynie partycje sformatowane na FAT32. Można mieć partycje w innym systemie ale nie
    będzie ich konsola widziała
    Możesz mi to jakoś prościej wytłumaczyć bo ja z tego to nic nie rozumiem
     
  8. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola widzi tylko pierwszą partycję, jak chcesz mieć np 2 (1sza FAT32 - xbox, 2ga NTSF -PC, MP4/MKV pllayery itp) to obie mają być Primary (not logical)
    Jak nie masz pojęcia o tym to sformatuj całość na FAT32 dla konsoli (partycja Primary) i pod systemem konsoli dostosuj (nie konfiguruj) ten dysk dla Xa (utworzy partycję systemową dla plików Xa)
     
  9. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde chyba sobie sam z tym nie poradzę i będę musiał sięgnąć po jakiegoś specjaliste
     
  10. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno żeby grać w gry na przerobionej konsoli to musze je tam wgrywać czy wystarczy że potme zrobie save.Znów włoże dysk twardy i będzie już wszystko śmigać ??
     
  11. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gry możesz odpalać z dysku zewnętrznego, ale muszą tam fizycznie być nagrane - nie ma cudów
     
  12. Corexx98

    Corexx98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DOBRA chyba będę musiał znaleść jakiegoś fachowca od konsol obok mnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum