1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrywac gry na przerobke LT+ !! POMOCY !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArmaniPL, Kwiecień 2, 2011.

  1. ArmaniPL

    ArmaniPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , tak jak w temacie napisałem , potrzebuje pomocy , bo juz sam nie wiem jak to dziala , wczesniej mialem przerobke 1.6 i nagrywalem bez problemu. Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ArmaniPL

    ArmaniPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a powiedz mi jeżeli nie jest wszystko na zielono ? niektóre texty są na żółte ? to co mam zrobić ?
     
  4. ArmaniPL

    ArmaniPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. ArmaniPL

    ArmaniPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz ciagne nowa gierke jak sciagne to wysle obrazy nowe i zobaczymy czy cos z tego bedzie
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale z was znawcy :)
    zeby nie bylo błedów na zołto trzeba zrobic to co abgx podpowiada (bodajze w 2 linijce)
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ty no faktycznie
    ale nie przypuszczałem że ktoś bedzie pytał o obraz zanim zainstaluje nowego abgx.....
     
  9. ArmaniPL

    ArmaniPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. ArmaniPL

    ArmaniPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !opeael2

    Wielkie dzieki zadzialalo , wypalilem plytke i dziala. W nowym Abg wszytko juz bylo na zielono , WIELKIE DZIEKI
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie ma za co.....od tego jest forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum