1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak nagrywac gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez damcio, Styczeń 20, 2010.

  1. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Mam xboxa z napedem hitachi ix 1.61 i posiadam gry od kolegi ( nieoryginalne ) kilka z nich mi nie chodzi chociaz na jego xboxie chodzily ( gears of war 2, assasin 2, dirt 2 ) wiecie moze dlaczego?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Być może patchował gry...

    Daj log z abgx z gier
     
  4. _JACKY_

    _JACKY_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak można bezpośrednio wgrać całą grę z pliku ISO na dysk twardy Xboxa 360???
    Mam XBOX conection kit który się podłącza bezpośrednio do HDD Xboxa. Chciałbym przez niego wgrać plik ISO (ale on chyba musi byc rozpakowany, i też nie wiem czym to zrobić bo UltraIso nie widzi plików) . Mam nadzieje że ktoś z was mi pomoże, na forach tylko piszą jak zgrywać z DVD ,nic nie ma o bezpośrednim zgrywaniu z PC na HDD-xboxa
    [/B]
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da się
     
  6. _JACKY_

    _JACKY_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sądziłem że tak jak na starym Xboxie że przez FTP można Grę całą przegrać

    czyli jedyna możliwość to nagrać na DVD i dopierą ją poprzez Dasha przegrać na HDD
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak

    Ewentualnie jak możesz zrobić Freebot itp to wtedy podpinasz dysk na usb czy przez tasiemkę i prosto z dysku swojego grasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum