1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrywać zrzuty ekranu X'a??

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez emil 92, Maj 4, 2009.

  1. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Słyszałem że jakoś można..
    Mam kartę telewizyjną.. Tylko nie wiem jak..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Karta telewizyjna chodzi na 50Hz, a większość gier na X działa tylko od 60Hz.
     
  4. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    ja mam telewizor 50Hz i mi dziala na nim ps3 i co??

    mozna jakos nagrywac za pomoca karty telewizyjnejj
     
  5. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Uzyskaj obraz z telewizora na ekranie monitora z systemem opreacyjnym i cykaj foteczki. Jak to zrobic poszukaj na google.
     
  6. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Z oprogramowaniem to bym sobie raczej poradził, tylko nie wiem jakimi kablami.. i od czego je poprowadzić, czy z telewizora czy bezpośrednio z konsoli.. <bezradny>
     
  7. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Nie wiem Bis co by z tego wyszło - nie znam się :)

    Tylko nie wiem co gdzie podłączyć, może kablem composite(słaba jakość, chyba najsłabsza)??
     
Wczytywanie...

Poleć forum