1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak najłatwiej przerobić xboxa360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez koziarzyk, Marzec 14, 2010.

  1. koziarzyk

    koziarzyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłem xboxa 30 maja 2009 roku mam jakieś 40 gier ale nie chcę już wydawać całej kasy na gry.Wpadłem na pomysł aby przerobić sobie konsole.A teraz pytanie do was jak mogę najszybciej i najłatwiej przerobić konsolę,(nie mogę jej wysyłać bo mi starszy brat dał na nią kasę,i powiedział że jak ją wyślę to mi jeszcze ją ukradną tak jak jego kumplowi)znacie jakiś sposób abym mógł ją przerobić w domu ??? Najłatwiejszy jaki się da !!!Nie znam się na niej za bardzo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli mieszkasz w duzym mieście to możesz iśc osobićie albo dojechac do kogso ;)
     
  4. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Tak aby przerobic konsolę podczas jej uruchomienia powiedz
    "Magiczny xboxie przerób się" I po sprawie :)
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    a gierki crackuj mlotkiem ;P a tak btw to chyba prowokacja...
     
  6. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    sprzedaj stare gry i kup nowe to chyba najbezpieczniejsza przeróbka :)
     
  7. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    @ubgszef dobry avatar :D
    @up wierzysz że istnieją tacy goście co mają 40 gier i nie wymieniają ich tylko dokupują następne? Ja jeszcze pokładam nadzieje w tym narodzie i mam nadzieję że coś takiego nie ma miejsca. Chyba że ktoś jest uber pro kolekcjonerem ale wtedy na brak kasy nie powinien narzekać bo to jego wina. Ten dzieciak ma co najwyżej 4 gry.

    @topic, musisz rozkręcić obudowę, pokroić ogórka kiszonego do środka, na cieniutkie plasterki to ważne ! Potem zalewasz wrzątkiem i posypujesz oregano, zakręcasz obudowę, podłączasz do prądu i czekasz aż się zagotuje. Najlepszy sposób.
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli nie masz o tym pojęcia to nawet się nie bierz za przerabianie . Lepiej poszukaj jakiegoś serwisu czy kogoś kto przerobi np. poszukaj ofert z twojej okolicy na allegro . Cena nie powinna być wyższa niz 100zł za przeróbkę .
     
  9. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    na allegro trudno mu teraz bedzie zalezc kogos kto przerabia konsole bo kazda taka aukcje administratorzu usuwaja ...
     
  10. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    a Ja słyszałem że trzeba zgrać $systemupdate z Amigi i nagrać na płytę i do Xbox-a przez usb na chama włożyć :p :p
     
  11. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak obok mnie gościu robil to wygladalo na latwe.wymontowal napęd podpiol uruchomil jakis program . wpisal kod seryjny i tam sie cos zrobilo zamontowal napęd i dziala..;.
     
  12. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    istotna jest data produkcji
    1. rozebrac konsole
    2. wymontowac naped
    3. odczytac model napedu

    po tym dopiero da sie stwierdzic w jaki sposob da sie go przerobic...

    chyba ze wolisz sposob z amiga chodz w takim przypadku radzil bym z commodore 64 tam przynajmniej byl syntezator polskiej mowy i dzwieku .
     
  13. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  14. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    Ja na Twoim miejscu wybrał był opcje z Amigą lub Comodorą 64 :D Naprawdę zastanów się , a gry chodzą nawet WAVE 17,5 bez Active ISO :D
     
  15. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Staramy się po prostu zniechęcić kolejnego gracza do piractwa, co w tym złego :)
     
  16. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Burdel ---> kosz. Cieszcie się, że bez warnów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum