1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odczytać CPU-key

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez bemben1991, Maj 8, 2010.

  1. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Witam ma ktoś może sposób jak odczytać CPU-key z poziomu konsoli ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz wgrac xbr albo chociaz samego xella. W przypadku xbr xell uruchamiasz wlaczajac konsole przyciskiem od otwierania tacki. I musisz miec konsoile podlaczona innym kablem niz HDMI bo z HDMI Xell nie dziala.
     
  5. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    A ja mam takie noobskie pytanie. Dzisiaj zrobiłem jtaga, wrzuciłem xbr_falcon_8955 do pamięci NAND przez LPT (uprzednio wrzucając pliki kv i config) i nie widzę nigdzie xbr ;| Jedyna zmiana to brak filmiku z logo xboxa na początku włączania konsoli. Może mieć znaczenie, że nie mam napędu DVD wpiętego? Pierwszy raz wywaliło E71. Cały czas mogę zrobić downgrade oraz odczytać CPU key?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To masz coś nie tak:) Po wgraniu prawidłowo kv i config do xbr. konsola się załącza prawidłowo. Co do cpukey możesz go zobaczyć wgrywając xell/xellous. W pierwszym masz linie 3 i 5 lub 4 i 6 to tworzy cpu key http://www.google.pl/url?source=img...legacy&usg=AFQjCNFtXMzGCFrZqe2esA_SIkF4qCI3Ew Co do xelliusa pokaże to jako cpu key i połączone te linie w ciągłość.
     
Wczytywanie...

Poleć forum