1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odczytac plyte z gra na innej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czarny1058, Marzec 19, 2011.

  1. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie jak odczytać obraz płyty jeśli chodziła ona na konsoli kumpla i mojej a teraz nie mogę odtworzyć danej gry tylko na mojej konsoli czemu tak się dzieje myślę ze to nie zależy od napędu bo mój jest lepszy od napędu kolegi(lite-on)
    Jeśli ktoś wiedziałby jak to zrobić bardzo prosiłbym o napisanie z góry dziękuje
    czarny1058
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jakiś komunikat jest czy w ogóle nie widzi płyty?
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Moze byc pare powodow przez ktore nie chodzi u Ciebie a u kolegi chodzi..
    Napisz wiecej - jaki iX, gra, wave gry?
     
  5. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy piszę że nie można odczytać płyty aby uzyskać pomoc przejdz na stronę Xbox Support Home gra chodzi bez activate'a i jest to cod modern warfare 2
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe że przeróbki są inne ale co z tego jak ta sama płyta działała w 100% sprawnie u mnie jakiś tydzień temu co się mogło stać od tego czasu nie mam pojęcia :(
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    za mało informacji podajesz....może wgrałeś dasha i masz spoof napędu....może napęd umiera....dużo przyczyn może być....
     
  9. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co prawda zmieniałem dashboarda na tego do kinecta to więc o to może chodzić?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a napędu kiedyś nie zmieniałeś??

    pewnie nie masz przeróbki lt+ ?? i pisze że płyta nierozpoznana co ??
     
  11. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisze że nie można odczyta płyty aktualnie mam przeróbkę xtreme 1.6 napęd nie był wymieniany to wersja elite
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no to jak zrobiłeś aktualizacje to już teraz tylko musisz dac komuś do flash na lt+

    potem grę na kompa, zrobić obraz, przepuścic przez abgx żeby dograł patche i do konsoli.....

    i dopiero wtedy pograsz.....
     
  13. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki !opeael2 a obraz płyty można poprawić w starej płytce czy trzeba zgrywać od nowa?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zgraj to co masz na dysk....ale najpierw flash napędu do lt+....bo inaczej nie zagrasz
     
  15. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie do pana czy pan coś mówił że będę musiał przerabiać swojego xboxa ?("tylko musisz dac komuś do flash na lt+")
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  17. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeśli zmienię na starego dasha nie byłoby ok?
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  19. czarny1058

    czarny1058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jeśli chciałbym to zrobić na dzisiaj to raczej nie da rady bez tej przeróbki?
     
  20. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum