1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odczytywać save ?(nowy dash)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 19WaLdek20, Kwiecień 6, 2010.

  1. 19WaLdek20

    19WaLdek20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Online
    tak jak w temacie jak wgrywać save do X :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    jeżeli masz te save na PC to podpinasz pamięć z xboxa (czyli dysk/memory card) i po przez XPort 360 wrzucasz. Pamiętaj, że każdy save jest przypisywany do profilu gracza.
     
  4. 19WaLdek20

    19WaLdek20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Online
    czytalem wczoraj w menu xboxa ze trzeba miec wiecej niz 1 gb pendrive ? czy to prawda ? ja mam niby 1gb a mi nie czyta :/
     
  5. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    a skonfigurowałeś go w xboxie?
    Ustawienia-> Pamięć?
     
  6. cristal0

    cristal0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    dziala mniej niz 1gb, ja mam dokladnie 960mb i mi poprostu po konfiguracji napisalo ze dysk jest gotowy ale ze wzgledu na mala pamiec moga byc problemy z odczytem/zapisem
     
  7. 19WaLdek20

    19WaLdek20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Online
    jak dokładnie go skonfigurować? bo wchodze tam i mi go nie czyta.
     
  8. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    jak wchodzisz w Ustawienia --> pamięć to nie masz tam pendriva ?? pendrive sformatowany na FAT32 ?
     
  9. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale jest problem, ja skonfigurowałem pendrive w xboxie podpiąłem go do PCta i nic na nim nie widzi... nawet Modio, FATXplorer ani Profile Editor v2 go nie rozpoznaje jako jednostkę pamieci ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum