1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JAk odflashowac

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Baro2112, Luty 27, 2009.

  1. Baro2112

    Baro2112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Jak w temacie mam problem bo nei wiem jak odflashowac xboxa,a cche to zrobic bo chcailbym na necie pograc a z flashem to mi zbanuja pewnie.Prosze o pomoc lub o jakies linki gdzie sa poradniki jak to zrobic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    nie da sie chyba odflaszowac :confused:
     
  4. karpiu91

    karpiu91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To zależy od tego w jaki napęd jest wyposażona Twoja konsola. Jeżeli jest to Liteon - niestety nie ma takiej możliwości. W przypadku pozostałych napędów można przywrócić oryginalny firmware.
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Napisz jaki masz naped ?
     
  6. Baro2112

    Baro2112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naped to benq jest
     
  7. Baro2112

    Baro2112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a tak przy okazji to ppo odflashowaniu mialbym problem z netem,poniewaz mam 2x AP i tak,jeden jest do lapropa drugi do kompa normalnego,no i chcialbym teraz do tego jeszcze dolaczyc konsolke tylko nie wiem bardzo jak,kazde ap ma 2 wjescia i to ap co jest komp podlaczony jest glownym i do niego jest podlaczony ten co jest laptop.Wiem ze to troche niezrozumiale no ale nie wiem jak inaczej wytlumaczyc,ale jesli ktos zrozumialbym to z tym tez bym o pomoc prosil.

    z gory dzieki:)
     
  8. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    możesz grać na sflasowanej konsolce online, ale na oryginalnej grze albo jak wszystko dobrze nagrasz, ale większe ryzyko
     
  9. Baro2112

    Baro2112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli na orginalach 100% ze mnie nie zbanuja??bo na jednym forum napisal koles ze obojetnie cyz orginal czy nie to i tak odrazu ban bedzie,a i cos czytalem o ss ze niby to cos zabezpiecza przed wykryciem??nie jestem pewny co do tego skrotu
     
  10. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    stealh patch to takie cos co nie rozronia oryginala od pirata jak gre z tym nagrasz to wieksze szanse ze nie dostaniesz bana, ale lepiej nie ryzykowac
     
  11. meloncom

    meloncom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    opoczno
    wlasnie...pytanie jest czy majac flasha ixtreme 1.5 ale oryginala w napedzie to mozna dostac bana? jaki jest system sprawdzania przerobek przez mikroshita ?? czy sprawdzaja plyty, czy moze jednak biora sie za firmware napedu ?? :/
     
  12. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma prawidłowości na bana. Jeśli ktoś pisze, że grając na oryginałach nie dostanie się bana lub jest mniejsze ryzyko to po prostu pisze głupoty.
    Na razie nie wiadomo jak działa system banów - raz dostanie ten kto gra na oryginałach raz ten co na kopiach.
     
  13. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    I radzę nie wchodzić na live'a gdy jest jakaś nowa fala banów :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum