1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odpalic gre na 2dvd ? RGH freestyledash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dymeks, Marzec 6, 2014.

  1. Dymeks

    Dymeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak odpalic gre na 2dvd ? Mam w konsoli RGH freestyledash, wystarczy skopiować normalnie do 1 folderu ? Znając życie to nie :D. Kto się zna i podpowie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W folderze z gra zrob 2 foldery: disc1 i disc2 i do nich wrzuć poszczegolne "płyty"

    Wysłane z tapatalka
     
  4. Dymeks

    Dymeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i to wystarczy? foldery musza sie nazywac disc1 disc2?
     
  5. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Tak, to wystarczy

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  6. Dymeks

    Dymeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z gta v jak to wyglada tak samo :)?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poświęć 3 minuty i użyj "szukajaki" dział gry ma nawet osoby podział GTA V i temat jak zainstalować GTA....

    Wysłane z mojego GT-P5110 przy użyciu Tapatalka
     
  8. Dymeks

    Dymeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok mam, zrobilem tak jak napisaliscie tylko w wyborze gier mam teraz 2 te same gry do wyboru czy tak ma byc? To jest pewnie disc 1 i 2. Tylko teraz jak grac na tej czy na tej sciezce?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpal DVD1. Jak nie chcesz mieć dwóch okładek to wybierz DVD2 > Y > Move Game > No Section
     
  10. Dymeks

    Dymeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to zrobic? w jakim menu? Bo nie mam takiej mozliwosci
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    FSD (Freestyle Dash)> Xbox 360 Games, wybierasz grę, naciskasz Y, później Move Game i No Section. Gra zniknie z tego menu, ale w rzeczywistości będziesz mógł ją odpalić np. z File Managera.
     
Wczytywanie...

Poleć forum