1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odpalić GTA 5 na dysku zewnętrznym ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Karol Stelmaszek, Lipiec 2, 2014.

  1. Karol Stelmaszek

    Karol Stelmaszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Witam .
    Mam problem z zainstalowaniem GTA 5 . Otóż mam dysk zewnętrzny 500 gb i konsolkę przerobioną pod FSD 3.0 . Konsolka - Xbox 360 slim e 4 gb . Nie mam folderu content na dysku zewnętrznym bo jak podłączałem go do konsoli i i chciałem sformatować to widziała mi tylko 32 gb więc lipa :/
    Pomocy ! Jak zainstalować GTA 5 bez horizon bo mi dysku nie widzi ki działa jeszcze offline ;/ ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Utworz to 32gb tam wrzucaj tekstury i dlc. Reszta pojemnosci bedzie widziana w fsd na zwykle gry
     
  4. Karol Stelmaszek

    Karol Stelmaszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Super dzięki zaraz sprawdzę :D

    Sformatowałem pod Xboxem dysk ale dalej nie widać Folderu content ,ale za to teraz Horizon widzi mój dysk , nie wiem czy to dobrze czy nie :/

    Alert Nie pisz post pod postem, edytuj

     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To stworz sobie. .. samo sie nie stworzy musi byc tam profil zalozony oraz zrobiony save
     
  6. Karol Stelmaszek

    Karol Stelmaszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Poradziłem sobie . Oto filmik od gościa który pokazuje jak wrzucić gta przez horizona : https://www.youtube.com/watch?v=urhkYpMba3M . Dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum