1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odpalić nowe gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysiex21, Marzec 7, 2014.

  1. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Nie ukrywam że jestem całkowicie zielony w kwestii xboxa i przeróbek. Mam xboxa Arcade o dash'u 2.0.12625.0 i nie znanym przeze mnie LT.
    Co zrobić żeby móc grać w najnowsze gry np. NFS Rivals? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wgrać LT3.0 i zaktualizować dashboard.
     
  4. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się to samemu zrobić? Co trzeba wiedzieć? może jakiś poradnik?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wszystko jest opisane na forum, wystarczy poszukać... Dział LT / Artykuły.
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź napęd i wybierz zgodny z nim poradnik do wgrywania LT.
    KLIK
     
  7. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie a jakbym podłączył konsolę do neta i w ten sposób zaktualizował oprogramowanie, to co wtedy? zmieni to coś? uszkodzi?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najprawdopodobniej aktualka wywali ci to stare LT i nie będziesz miał przeróbki. Potem pozostaje tylko flash LT 3.0 i możesz dalej grać na piratach.
     
  9. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie grozi to uszkodzeniem bądź zablokowaniem konsoli i mógłbym grać w najnowsze gry ale oryginalne? (mam na myśli po ten internetowej aktualizacji)
     
  10. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    No tak w oryginalne jak najbardziej
     
  11. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy aktualizacja samego dashboard w trybie offline usunie mi przeróbkę? będzie już można odtwarzać nowe gry czy przeróbka napędu do lt 3 jest niezbędna?
     
  12. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Ofline też usunie, a jak masz arcade to lt 3.0 z tego co się orientuje to koszt nawet 30 zł
     
  13. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli to pewne że mam starsze lt niż 2.0 i przeróbka zniknie?
     
  14. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    No ja ci tego nie powiem ja mam lt 2.0 i mi wszystkie gry chodzą. Nie jestem tego pewny , ale że od jakiegoś dasha nie usuwa przeróbek . Lecz wszystkie gry nagrywam ihasem
     
  15. krzysiex21

    krzysiex21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie, skoro mam stare lt (nie wiadomo jakie, ale nowe gry nie chodzą) i starego dasha, to przy ściąganiu gier na jaki dopisek (np. xdg3 itd) muszę zwrócić uwagę żeby mieć pewność, że na moim sprzęcie gra się odpali?
     
  16. SonGoku

    SonGoku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro nowe gry nie odpalaja to powinieneś zwrócić uwagę na to żeby popierać gry z dopiskiem xgd2

    Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
     
  17. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nawet nowe gry xgd2 ci nie ruszą skoro masz stary dash.

    Zaktualizuj dash, (usunie LT) i wgraj sobie LT 3.0. Na facie jest to do wykonania metodą "home made", wystarczy poszukać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum