1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odpalić XBLA Collection 196 Games?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez orzeszek1916, Grudzień 30, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. orzeszek1916

    orzeszek1916 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś jak odpalić XBLA Collection 196 Games?
    W dziale download/rapidshare jest opis przy linkach ale po angielsku a ja nie bardzo spiking w tym języku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  4. orzeszek1916

    orzeszek1916 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki ale myślałem, że skoro forum o boxach to ktoś da jakieś namiary. W takim razie google.
    Pzdr
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Nagrywasz to tak jak gre na x360,odpalasz i grasz
     
  6. wrobe_l94

    wrobe_l94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rawicz
    To już nie trzeba tego hacka?
     
  7. grzechoo20

    grzechoo20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    otwock
    jeśli nagrasz na płytę to będziesz miał tylko triale, wiec chyba jednak trzeba podpiąć dysk i na niego zgrać
     
  8. wrobe_l94

    wrobe_l94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rawicz
    Czyli jednak nie trzeba tego hacka,że cieszyć się pełnymi wersjami gier arcade?
     
  9. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Trzeba. Nic się nie zmieniło. Na zwykłym x360 czy tylko ze sflashowanym napędem nie pograsz w pełne wersje gier arcade za darmo.
     
  10. kaslapek

    kaslapek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    a co zrobić żeby dało się pograć??
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @TOP
    Sorka,pomylilem to z wersja retail pewnych gier arcade-.-


    Ta,musisz miec JTAG.Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum