1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak odprzerobić xbox 360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jano900, Styczeń 22, 2011.

  1. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem xboxa już przerobionego i chce go odprzerobić.Można samemu czy trzeba specjalisty?Czy jest jakieś ryzyko przy robieniu samemu?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Po pierwsze specjalista!
    Po drugie lepiej zostawić u gościa , który się zna niż sam próbować i wiadomo co może się stać z konsolką [zniszczysz nie potrzebnie i będziesz płakał] Po co ci to?
    Po trzecie to i tak nie zmienisz już tego , że jest przerobiona.
     
  4. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przerobienie konsoli to potocznie mówiąc "grzebanie w jej środku". Więc oryginalna to ona już nie będzie.
     
  5. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To muj kuzyn w takim razie jakieś pierdoły gada.Bo muwił że można.
     
  6. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    jak ktoś umie to i zostawi ją z plombami itp więc jak sobie odprzerobi to będzie miał oryginał 100%
    w zależności jak mu koleś kiedyś przerobił .
     
  7. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można przerobioną podłączać do xbox live?
     
  8. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli nie masz bana to raczej tak.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wszystko da radę zrobić a plomby są do kupienia nawet jakby co na alledrogo....
     
  10. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te "plomby" to co jest?(Nie znam sie na xboxie wiec prosze sie nie śmiać).
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zgadza sie. Wgrywajac oryginalnego softa masz konsole jak ze sklepu. I nei ma ryzyka bana jesli nie byla podlaczana wczesniej do live.
     
  12. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A zeby nie bylo off topu to powiem ,ze jak wgrasz oryginalnego softa to masz jak nowa ze sklepu. Nie bój sie o bana wtedy
     
  13. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków

    Plomby to takie "naklejki" pod panelem głównym. Jezeli zostaną serwane nie ma juz gwarancjii. Sa dwie plomby. Od napędu i od obudowy :)

    @EdiT: Sory ,że napisałem post pod postem. Niechcacy . A postu nie da sie usunąć :)
     
  14. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wiem co to plomba a te "soft" to je co?
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ogarnij się i poczytaj wszystko jest na forum a co do odprzerobienia xboxa to tez nad tym myślałem ale pewności w 100% nie masz nie wiadomo do końca jak sprawdzają przeróbkę w Microsofcie ja sobie nazbierałem i kupiłem Ps3 i tam już na oryginałach
     
  17. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi jedyne o co chodzi że jak po odprzerobieniu można spokojnie podłączać do xbox live.
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    można



    oczywiście jeśli wcześniej nie zostałeś oflagowany.........
     
  19. jano900

    jano900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No.To ja rozumiem już.Dzięki opeael2.Reszte skonsultuje już z moim kuzynem.
     
  20. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    lol :d
     
  21. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Napisz, ze sie NIE CHCE usunac, a nie NIE MOZNA. Zedytowac potrafisz usunac juz nie, bardzo dziwne.

    Sam ma ODprzerobiona konsole i wszystko smiga jak nalezy. Jedynie bodajze sa 2 warunki, jeden - [jak juz bylo pisane] konsola nie mogla byc podlaczana do Liva wczesniej, drugi - nie byla odpalana gra z AP25.

    Tak w ogole to byl juz taki temat, no ale po co szukac. http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/od-przerobienie-konsoli-80215.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum