1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak otworzyć ten plik na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez araogn, Czerwiec 1, 2015.

  1. araogn

    araogn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Witam, otóż mam na dysku ściągniętą grę - zawartość folderu wrzucam w załączniku.
    Jak przerobić owy plik, by na przeróbce RGH gra działała?
     

    Załączniki:

    • 1.jpg
      1.jpg
      Wielkość pliku:
      85,1 KB
      Wyświetleń:
      22
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To już jest przygotowane pod RGH, wystarczy wrzucic na dysk

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  4. araogn

    araogn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Właśnie problem w tym, że gdy wrzucam do na konsole - nie widzi gry.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A skanowałeś pliki w FSD?

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  6. araogn

    araogn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    -aś*
    Niestety nie wiem o czym mówisz - mało znam się na konsoli.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A jak klikniesz na plik w menadzerze plików to się nie uruchamia?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Plik na pewno nie może mieć tak długiej nazwy. Według mnie jest coś nie tak z tym plikiem. Ewentualnie zmien mu nazwę i wlacz ręcznie
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ścieżkę sprawdź czy dobrze dodałaś bo coś mi się widzi że leżysz na tym etapie.
    Sprawdź czy nie pokiełbasiłaś w ścieżkach, potem daj skan, ewentualnie odpal menedżera plików, znajdź ten plik w strukturze folderów i uruchom ręcznie. jak się nie odpali to znaczy że coś jest z nim nie tak i musisz pobrać od nowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum