1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak patchowa gre pod ixtreme?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kuszy, Marzec 2, 2008.

  1. kuszy

    kuszy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jah spaczowac gre żeby działała na ixtreme? Wiem że można zrobic to w XDVDMulleterBeta, ale niech kto obiani mi to na rysunku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Jak patchowa gre pod ixtreme?

    Masz na forum taki dzial jak poradniki . Tam masz wsszystko ladnie wytlumaczone .
     
  4. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Jest taki program jak WavePatcher360 lub abgx360
     
  5. pershing

    pershing Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Yo,

    Panowie, ale skad sciagnac te patche, szukalem u wujka google stronek z dostepnymi patchami, ale lipa. A wiec podajcie jakies stronki. Z gory dzieki.

    pozdro
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    o ile się nie mylę to XDVDMullera się już nie używa.
     
  8. jacor222

    jacor222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wójcin
    Witam! Mam ix'a arcade ixtreme 1.6
    Panowie mam takie pytanie ściągnołem sobie Cod MW 2 i nagralem ja na Verbatimka bez patchowania i gdy wkladam plytke do ix'a pisze odtwórz DVD wiem ze jest tu duzo wypowiedzi na ten temat al prosze o dokladną odpowiedz
    bo to activate.iso cos mi nie dziala ale slyszalem ze jak sie spat*uje gre przez X360 waves patcher to pojdzie??
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Nikomu nie chce się tego rysować :p
    Jest pełno tutków na google , youTube etc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum