1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak patchować gry poprzez XBOX LIVE??!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hakerinho, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hakerinho

    hakerinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, otóż mam drobny problem. Zakupiłem grę Assassin's Creed II wersję PL i chciałbym ściągnąć do tej gry patcha, jednak tak naprawdę nie wiem gdzie mogę go znaleźć. Przeszukałem obecne materiały do pobrania i nic. Proszę pomóżcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak cos będzie to samo sie pobiera tzn, wyskakuje ci czy pobrać
     
  4. hakerinho

    hakerinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie w tym problem, że ponoć patch już wyszedł, owszem są jakieś zawirowania odnośnie wersji PL, ale nie wiem czy to plotki czy prawda. A jeśli patch pobiera się sam to w jakim momencie konsola powiadamia użytkownika o nowej łatce? Podczas startu konsoli czy gry?
     
  5. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
    Zaraz po odpaleniu gry
     
  6. hakerinho

    hakerinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bardzo wam dziękuję za pomoc. :) Pozdrawiam.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Czasami dodatki czy patche nie działają z wersją PL . Podobnie miało to miejsce np. w Fallout 3 .
     
  8. hakerinho

    hakerinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ech, to niedobrze. Assassin's Creed II ma błąd w 11 rozdziale. Gdy zapiszemy grę będąc w tym rozdziale i wyjdziemy z gry po jej ponownym odpaleniu nie będziemy mogli kontynuować rozgrywki, więc można stracić cały dobytek w tej grze... Owszem można przejść 11 rozdział na pełnym gazie bez zapisywania i wychodzenia ale są różne sytuacje, ryzyko dosyć spore...
     
  9. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    kurede to stzrszny BUG
     
  10. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słyszalem ze ten bug polega na tym ze nie mozna wyjsc z wilii ^^ wystarczy zmienic miasto - zapisac gre i wylaczyc ;]

    Wczyta Ci sie z miasta gdzie zapisales - nie ze zbugowanej Wilii


    Przynajmniej u mnie to dzialalo ^
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum