1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączć Slima do monitora od komputera?

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez kubagajos, Sierpień 11, 2012.

  1. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Cześć. Chciałem Was zapytać, jak nazywa się taka przejściówka, żeby podłączyć Xboxa Slima pod monitor od kompa? I ile mniej więcej kosztuje taka część? Chyba, że macie inne propozycje jak pograć na Xboxie z monitorem od pcta?

    Proszę o pomoc.
    Pozdrowienia,
    Kuba
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Czyli:

    [końcówka do monitora]--kabel VGA--[końcówka do X`a] ?

    Edit:

    Zaraz, zaraz. Ale jak np. tutaj:
    [​IMG]

    To ja podłącze do X`a, podłącze do monitora i mi zostaną te dwa małe kabelki - nie mam na nie miejsca w monitorze.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to sa kabelki od glosu
     
  6. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Ale jak podłączę tylko ten typowy VGA to nie będę miał i głosu i obrazu? Jak podłączę tylko ten VGA bez tych małych to nie będę miał głosu?
     
  7. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie rozumiesz, że po tych 2 chinchach idzie dźwięk? VGA obraz, chinche dźwięk, nie podłączysz = nie ma obrazu. HDMI posiada taką funkcję, że przesyła i obraz i dźwięk. VGA nie.
     
  8. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Hmm... faktycznie. A nie ma jakiejś przejściówki żeby była z VGA(do monitora)na HDMI? Bo kabel HDMI mam, ale w monitorze wejścia HDMI nie mam.
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to Ci i tak nic nie da bo na 95% twoj monitor nie ma glosnikow... a istnieje cos takiego jak kabel HDMI-DVI ale to musisz miec wejscie DVI w monitorze
     
  10. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Czyli mogę podłączyć do monitora, ale nie będzie dźwięku?

    W takim razie bardziej opłaca się kupić jakąś przejściówkę kabel od Xboxa - wejście VGA czy odrazu kabel VGA ze zwisającymi dwoma chinchami?
     
  11. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
  13. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sorry, że tak się wypowiem ale jeb*o cię z tym kablem? Duszki na 99% (czasami zdarza się cud, że tani kabelek będzie dobrej jakości).
    Co do adaptera to tylko różnica w cenie więc rób co chcesz.
     
  14. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Mlody96
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    261
  2. DamianCHG
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    267
  3. Ozil
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    166
  4. Nabywca
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    243
  5. mac_abra
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    339

Poleć forum