1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłącze konsolę do XBL to usunie mi LT+ ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hawajski, Lipiec 7, 2011.

  1. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Witam

    Posiadam wgrany flash napędu LT+ 1.9 i dashboard 2.0.13146.0 jeżeli podłącze konsolę do XBL to przeróbka zostanie usunięta z konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Nie, ponieważ już dasha 13146 posiadasz wgranego :)
     
  4. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    ale jak podłączam konsolę do sieci i biorę dołącz do usługi Xbox Live to wyświetla mi się pobieranie aktualizacji, czy ta aktualizacja nie usunie mi Flasha ??
     
  5. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Witam. A ja podlacze sie do tematu. Czy da się zaktualizować dasha do wersji 2.0.13146, gdy ma się już przerobiona konsole na lt 1.9 ?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Skasuje. Przynajmniej tak wyczytałem z innych tematów.
     
  7. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    lt 1.9 nie skasuje
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czytałem, że lt 1.9 też kasuje. Nie sprawdzałem, więc może jestem w błędzie.
     
  9. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyszla znowu jakas aktualizacja?
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ja mam dash 2.0.13146 i jak się podłączam do XBL to żadnego monitu z aktualizacją nie ma.
     
  11. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    podłączyłem i nie skasowało
    pozdrawiam
     
  12. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    A jaki napęd masz?
     
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie skasuje na napędach liteon.
    Przy LT .+ 1.9 wgrywany jest FW v 0251.
    Nie wiem jak jest na innych napędach .
     
  14. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołączam się, Ej mam LT+ i czy jeśli połącze się z XBL i zaktualizuje do najnowszego dasha, to czy usunie mi przeróbkę? Może lepiej zaktualizować offline?
     
  15. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak usunie .ale jak chcesz przejść na białą stronę mocy .
    Jak nie to nie potwierdzaj aktualizacji.
    Lub potwierdź i za chwilę na LT+1.9 .
     
  16. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak nie potwierdzę to co? I czy mogę zaktualizować offline przez pendriva.
     
  17. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Też Ci usunie .
    Po prostu nie aktualizuj.Gry offline tego nie wymagają-jeszcze .
     
  18. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nie mogę się połączyć XBL? I czym różni sie LT+ z LT+1.9?
     
  19. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dodam, że konsolka przerabiana była w kwietniu do najnowszej wersji, więc nie wiem dokładnie numerku:D
     
  20. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak w kwietniu to LT+1.1 .

    Przeróbka omija zabezpieczenia wprowadzone przez M$ .
    Gdyby nie zabezpieczenia gier i xbl to do tej pory przeróbka najstarsza by wystarczyła.
    A wszystkie zmiany(awatary,kinect,itd)wprowadza aktualizacja dash.

    Wypnij dysk-kartę z konsoli i możesz się łączyć z xbl ,aktualizacja nie będzie miała możliwości się zainstalować.
     
  21. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dysk wpypnę a karta jest pełna więc się nie zainstaluję może tak byc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum