1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć 2 monitory do kompa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KrzQ, Październik 21, 2009.

  1. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Pomożecie mi?
    Więc tak
    Chce podłączyć dwa monitory do jednego kompa żeby odraz był podzielony na oba na pół? Tak żeby np: Na jednym była strona internetowa forum a na drugim allegro albo inny taki zestaw obrazów?
    Aha pod winde XP, kom jedna karta zintegrowana a druga jakaś PCI?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja u siebie mam to tak: karta ATI, pod wyjście VGA podpięty telewizor. Klikam PPM na pulpicie i otwieram ATI Catalyst Control Center. Klikam na ikonke drugiego monitora i włącza mi się drugi ekran. Na pierwszym nic się nie zmienia, są ikony itp. a na drugim jest tylko tapeta, mogę na niego przerzucić odtwarzacz, zdjęcia, przeglądarke itd. Jeśli masz Nvidie to klikasz prawym na pulpicie i wybierasz właściwości. Dalej klikasz w ustawieniach i kombinujesz z włączeniem drugiego ekranu :D
     
  4. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    ja mam nvidie i wiem co i jak jak jesteś zainteresowany napisz na prv bo teraz idę w kimę :/
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wchodzisz w panel sterowania, szukasz czegos takiego jak np "panel sterowania nVidia"
    wchodzisz tam do opcji i masz zarzadzania obrazem/monitorem cos takiego i tam wybierasz podzielony ekran.
     
  6. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    wstałem :).... teraz w nowym sterowniku nvidi masz 2 rożne rozdzielczości tylko ze opcji dualview czy jakoś tako :).

    Panel jest PPM na pulpit i masz przypuszczam ze 2 lub 3 od dołu
     
Wczytywanie...

Poleć forum